Overheden willen de problematiek rond Lyme in de doofpot steken!

In Canada willen politici een wet indienen opdat de ziekte van Lyme effectief zou kunnen behandeld worden. Maar helaas verzet de nationale medische raad zich hier tegen. Chronische Lyme zou volgens hen niet bestaan, het is chronische vermoeidheid.
Wetende dat chronische vermoeidheid een syndroom is met dus steeds een onderliggende oorzaak, wat reeds bewezen is via tal van studies!
Waarom blijven medici dit ontkennen?
Zouden de experimenten met Borrelia op gevangenen, tijdens de Tweede Wereldoorlog hier iets mee te maken kunnen hebben?

Daarbij komend komt nog eens dat in de jaren 70 in het stadje old Lyme, te Connecticut, plots tal van mensen besmet werden met een mysterieuze ziekte: de ziekte van Lyme! Die inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijde epidemie!

Na de ontdekking van Withaker en Mattman mbt testen via DNA opsporing, werd hun labo gesloten en kregen ze een verbod op gebruik van de test. Tot op heden ondervinden lyme specialisten problemen !

Daarnaast blijven de overheden volhouden dat een antistoffentest volstaat, wetende dat bewezen is dat deze niet accuraat zijn en maar slechts 1 soort Borrelia opsporen. Voor een PCR en/of LTT-test moeten we beroep doen op een privé labo. Maar bij dierenartsen is de pcr test wel vaak standaard en worden de ziekte van Lyme en zelfs de co-infecties vaak zeer serieus genomen! Terwijl bij mensen een positieve PCR en LTT test niet aanvaard worden. De LTT test is nochtans goedgekeurd door het FDA. Het land kiest dan zelf of de test gevalideerd wordt (wat bij ons dus nog niet het geval is).

http://danielcameronmd.com/canada-senate-lyme/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s